nekedveszem.hu

Tesztek. Neked

Hogyan tovább?

2017. október 17. 20:57 - nekedveszem.hu

pexels-photo-212286b.jpg

A kérdés jogos. És akkor most mi legyen a következő lépés?
Készítsem el a honlap végleges formáját - úgy azért elég nehéz, hogy nem vagyok programozó, de ne panaszkodjak, én akarom ezt csinálni -, vagy kezdjem el írni a posztokat, amiket majd kezdő tartalom gyanánt ráöntök az olvasókra. Kikre? Na igen, ez a harmadik elég kényes pont; kik fogják olvasni a blogot, a weboldalt és kik- és főleg mit fognak vásárolni  a webshopban ha majd eljutok odáig, hogy elkészüljön.

Szóval tervek vannak, szép lassan fel kellene állítani a fontossági sorrendet és kialakítani a munkamenetet (szép angol kifejezéssel élve; a workflow-t).
Egyelőre nagyon szűk körben mutattam meg az eddigi munkám, ami persze sokkal több annál ami földi halandó számára most látható tartalomként a nekedveszem.hu oldalon. Annyira próbálok vigyázni arra, hogy a félkész oldal még véletlenül se szivárogjon ki, hogy ma többek között kizártam magam a fiókomból. Elég vicces, főleg ha az admin jelszó nem password, hanem megjegyezhetetlen tizensok karakter. És nem a tartalmat féltem - bár már van pár feltöltött teszt, illetve elég sok napi akció -, egyszerűen csak nem szeretnék olyan dolgot a nyilvánosság elé tárni, ami nem profi. Vagy legalábbis nem annak gondolom. 

Erről jut eszembe, hátha valaki már olvasta az első bejegyzést és kíváncsi, hogy miket láthat ha majd egyszer elkészül az oldal, megosztok egy kihagyhatatlan ajánlatot. Ehhez hasonló akció egészen biztos megtalálható lesz a posztok között. És valószínűleg nagyobb súllyal fotós témában, mert ahhoz értek egy kicsit. 

A kis kitérő után vissza az eredeti gondolathoz; milyen témák azok amik annyira ki tudják elégíteni az olvasók információéhségét, hogy rendszeresen olvassák a blogot, feliratkoznak és esetleg majd vásárolnak is.
Azzal túl nagy titkot nem árulok el, hogy egy ideje nyomon követem azt a pár oldalt/bloggert akik profilja pár területen kapcsolódik ehhez a projecthez. Ezek mind profin felépített weboldalak/blogok, hatalmas követőtáborral, így az eszembe sem jut, hogy PONT olyan oldalt csináljak, mint amit ők csinálnak. De emellett nagy segítség, hogy lássam merre induljak.

Jelenleg így áll a történet (szó szerint), egyfajta problem/solution fit fázisban. Azért még egy kicsivel több kell, mint ez az egy puzzle.

pexels-photo-262488b.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nekedveszem.blog.hu/api/trackback/id/tr5713007138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása